Exodos

Η Céline Dion κυκλοφορεί το τραγούδι που ερμήνευσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Céline Dion - Συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη όταν, το καλοκαίρι που μας πέρασε, εμφανίστηκε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και, σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, η Céline Dion κυκλοφορεί και επίσημα την καθηλωτική live ερμηνεία του θρυλικού «Hymne à l'amour (Live aux Jeux Olympiques de Paris 2024 / Live From The Olympic Games Paris 2024)» μέσω της Panik Records/Sony Music.

Στις 26 Ιουλίου, η Céline Dion εμφανίστηκε στον Πύργο του Άιφελ ως η τελευταία ερμηνεύτρια-έκπληξη της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, σε ένα συναισθηματικό αφιέρωμα στο αριστούργημα της Edith Piaf. Αυτή η αξέχαστη ερμηνεία σηματοδότησε τη θριαμβευτική επιστροφή της στη σκηνή και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το 2020. Εκτός από μια ωδή στο μεγαλείο της Céline Dion, η εν λόγω κυκλοφορία τιμά, επίσης, την 61η επέτειο από τον τραγικό θάνατο της Piaf.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του Πύργου του Άιφελ, η εμβληματική ερμηνεία της Céline είχε αμέσως τεράστια απήχηση στο κοινό σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, λόγω της πρόσφατης κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ της, I AM: CELINE DION, οι θεατές μπόρεσαν να κατανοήσουν το πόσο δύσκολη ήταν αυτή η πρόκληση για την καλλιτέχνη εξαιτίας των καταστροφικών συνεπειών του συνδρόμου Stiff Person Syndrome. Η συγκινητική επιστροφή της Céline αποτέλεσε την ενσάρκωση του ίδιου του πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων: επιμονή, ελπίδα, αγάπη και ανθεκτικότητα. Το αφιέρωμα στην Edith Piaf, μια από τις πιο αγαπημένες πολιτιστικές προσωπικότητες της Γαλλίας, ανέδειξε το απαράμιλλο φωνητικό ταλέντο και το συναισθηματικό βάθος της Céline, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μια από τις σπουδαιότερες φωνές της εποχής μας.

Το «Hymne à l'amour (Live aux Jeux Olympiques de Paris 2024 / Live From The Olympic Games Paris 2024)» είναι τώρα διαθέσιμο για streaming και download σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved