Exodos

Λαμπερή πρεμιέρα για Γαρμπή - Χριστοφόρου! Μαζί τους και ο Δημήτρης Σχοινάς

Με μεγάλη επιτυχία έκαναν πρεμιέρα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο νυχτερινό κέντρο, η diva της ελληνικής δισκογραφίας Καίτη Γαρμπή και ο αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Μαζί τους ο ταλαντούχος Δημήτρης Σχοινάς.

Η αγάπη κι ο θαυμασμός των Κυπρίων και το εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο με nonstop επιτυχίες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για το απόλυτο σχήμα του χειμώνα, που ήρθε για να χαρίσει αληθινή διασκέδαση σε όσους βρεθούν στο νησί της Αφροδίτης.

Η Καίτη της καρδιάς μας χάρισε στους θαμώνες αγαπημένες διαχρονικές επιτυχίες από τα '90s και τα '00s αλλά και τα νέα της τραγούδια.

Γαρμπή: Οι γλυκές ευχές στον Σχοινά για τα γενέθλιά του – Μαμά & γιος τραγούδησαν για εκείνον!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ως γνήσιος frontman και έμπειρος καλλιτέχνης, που άλλαξε τη διασκέδαση στη Μεγαλόνησο, έδωσε τη λάμψη του στη βραδιά με δικές του αλλά και διαχρονικές επιτυχίες.

Το δεύτερο πρόγραμμα άνοιξε ο Δημήτρης Σχοινάς, κάνοντας ένα πάρτι με mix ξένων και ελληνικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο, ενώ το σχήμα συμπλήρωσε με την όμορφη φωνή και παρουσία της η performer Nafsica.

Για περιορισμένες εμφανίσεις, κάθε Σάββατο οι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται εκρηκτικές βραδιές για όσους επισκεφθούν το ”Notes Live”.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved