Ο Γιώργος Κακοσαίος στη Minos EMI
NDP photo agency
Exodos

Ο Γιώργος Κακοσαίος στη Minos EMI

Η Minos EMI, Α Universal Music Company υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην μουσική οικογένειά της τον Γιώργο Κακοσαίο.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης αποδεικνύει από την αρχή της μουσικής του πορείας ότι είναι γεννημένος για να δημιουργεί και να συνθέτει τραγούδια. Στόχος του, άλλωστε, οι μελωδίες του να μιλούν απευθείας στο κοινό, να συνεπαίρνει τους ακροατές του.

Με τη φωνή του, την αγάπη του για δημιουργία, και την αφοσίωση του κοινού ο Γιώργος Κακοσαίος έχει κατακτήσει σημαντικά επιτεύγματα, όπως εκατομμύρια προβολές σε YouTube, εκατομμύρια streams στο Spotify, και εντυπωσιακές επιδόσεις στα εγχώρια charts των ψηφιακών μουσικών καταστημάτων.

Όμως, έχει ένα δυνατό χαρακτηριστικό: δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει με πιστότητα στο όραμά του!

kakosaios.jpg

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εμφανίσεις του στην αθηναϊκή νύχτα στο πλευρό του ταλαντούχου τραγουδοποιού Γιώργου Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός».

Παράλληλα, ο νεαρός ερμηνευτής ετοιμάζει την καινούρια του κυκλοφορία που θα ακούσουμε πολύ σύντομα, επισφραγίζοντας έτσι την αρχή μιας δυναμικής συνεργασίας!

Το όραμα της Minos EMI, Α Universal Music Company ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα του Γιώργου Κακοσαίου κάνοντας τους λάτρεις της μουσικής να προσμένουν ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved