Γιώργος Θεοφάνους – «35 Σ’ Αγαπώ… Μαζί Για Το Παιδί»
Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο με τον νεαρό Ιάσωνα Δημητροκάλλη, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τα Καλύτερα θα έρθουν» στην έναρξη της συναυλίας.
WWW.PANOULIS.GR
Exodos

Γιώργος Θεοφάνους – «35 Σ’ Αγαπώ… Μαζί Για Το Παιδί»

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Τραγούδησαν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος

mazigiatopaidi-309717.jpg

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού η συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους, συνθέτη και στιχουργού με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, με τίτλο «35 Σ’ Αγαπώ… Μαζί Για Το Παιδί». Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και συγκινητικές στιγμές, που ταξίδεψε το κοινό μέσα από την 35χρονη πορεία του συνθέτη στο ελληνικό τραγούδι. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

mazigiatopaidi-309725.jpg

Όλοι οι καλλιτέχνες επί την σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού

STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τραγούδια του συνθέτη. Με μαέστρο τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου και Αντώνης Ρέμος δημιούργησαν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Παρουσιάστηκαν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες (με αλφαβητική σειρά) Θάνος Γκιουλετζής – βιολί, Νίκος Ζωιδάκης – λύρα και ο Μανώλης Καραντίνης – μπουζούκι.

mazigiatopaidi-309700.jpg

Κωνσταντίνος Αργυρός, Αντώνης Ρέμος, Ευρυδίκη, Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Επίτιμος Πρόεδρος του Μαζί για το Παιδί, Ιωάννης Παπαδάτος, Παιδίατρος, Αντιπρόεδρος Μαζί για το Παιδί.

WWW.PANOULIS.GR

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή που ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και μοιράστηκε με το κοινό μνήμες από τη συνεργασία τους.

Τρυφερό στιγμιότυπο της συναυλίας ήταν όταν παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά, καθώς επί σκηνής βρέθηκαν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου - Ελεωνόρα Ζαχαριά, παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου). Οι νεαροί χορωδοί τραγούδησαν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από φράσεις που έγραψαν τα ίδια τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί Για Το Παιδί» σε σημειώματα και ζωγραφιές τους. Το τραγούδι αυτό αφιερώθηκε στα παιδιά όλου του κόσμου, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

mazigiatopaidi-309698.jpg

Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Επίτιμος Πρόεδρος του Μαζί για το Παιδί, Ιωάννης Παπαδάτος, Παιδίατρος, Αντιπρόεδρος Μαζί για το Παιδί, Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος του Μαζί για το Παιδί, Αντώνης Σαμαράς

WWW.PANOULIS.GR

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Συντελεστές:

Ήχος

Σχεδιασμός ήχου & ηχολήπτης: Άρης Κουντούρης

Φώτα

Σχεδιασμός: Αλέξης Χαϊμαλάς

Φωτιστές:

3d GENERALIST: Σπύρος Κουδούνας

CONTENT CREATOR VFX: Κωνσταντίνος Γαρίνης

Διεύθυνση παραγωγής: ΩΡΙΩΝ ΕΠΕ

3d GENERALIST: Σπύρος Κουδούνας

Μεγάλοι Χορηγοί: STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION, ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΥΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγοί: BWIN, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, RIVULIS Α.Β.Ε.Γ.Ε, TOYOTA

Υποστηρικτές: ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, DORIAN LPG, PAPADIMAS AVL, AVENT

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΔΡΟΜΟΣ 89,8, FAY’S BOOK, HELLO!, intronews.gr, newsbomb, queen, mothersBlog, gossip-tv.gr.

Λίγα λόγια για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές

Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Τα Σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί»:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών • Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού • Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας • Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) • Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» • Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Αγ. Θωμά 14, Αθήνα 115 27 | Τηλ.: 210 7482690 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr|www.mazigiatopaidi.gr| Facebook • Twitter •Instagram: @mazigiatopaidi

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved