Καγιά- Παπαγεωργίου-Τσιμτσιλή- Σκορδά-Παπαρίζου σε εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας- Παρέλαση επωνύμων
Exodos

Καγιά- Παπαγεωργίου-Τσιμτσιλή- Σκορδά-Παπαρίζου σε εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας- Παρέλαση επωνύμων

Πλήθος επωνύμων σε ένα λαμπερό cocktail party για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματoς Michael Kors στην Αθήνα

Ο Όμιλος Φάις, σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Michael Kors, διοργάνωσε ένα λαμπερό cocktail party για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματoς Michael Kors στην Αθήνα. Το νέο κατάστημα υποδέχθηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν φορώντας τα τελευταία items από τη συλλογή Φθινόπωρο 2024 MICHAEL Michael Kors.

1-(5).jpg

Βίκυ Καγιά- Ήβη Αδάμου

Η DJ Xenia Ghali, μετέφερε New York vibes στη βραδιά με ένα εντυπωσιακό DJ set, δημιουργώντας την τέλεια party ατμόσφαιρα. Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε τους Βίκυ Καγιά, Έλενα Παπαρίζου, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Βίκυ Κουλιανού, Θοδωρή Μαραντίνη, Κώστα Μαρτάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Μελίνα Νικολαϊδη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά κοκτέιλ, δημιουργημένα ειδικά για την περίσταση, συνοδευόμενα από ελαφριά σνακ που έφεραν την υπογραφή του διάσημου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

1-(33).jpg

Δημήτρης Σκαρμούτσος- Φαίη Σκορδά

Ο σχεδιαστής Michael Kors, εκφράζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα, δήλωσε για το νέο κατάστημα: «Γαλάζιοι ουρανοί και τιρκουάζ νερά, οι πιο φιλόξενοι άνθρωποι, υπέροχες γάτες και φανταστικό φαγητό. Λατρεύω την Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που ανοίγουμε το νέο μας κατάστημα στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από τους επώνυμους που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια στην γκάλερι που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved