Να τι μπορείς να κάνεις με το φαγητό σου
Ένα γευστικό αφιέρωμα λίγο πριν ξεκινήσει η νηστεία.
Με το σάντουιτς και το μπέργκερ να έχουν γίνει πλέον επιστήμη και να απέχουν από την παλιά τους ταυτότητα στο fast food, η σάλτσα είναι το σημείο μηδέν για να ξεκινήσει το γευστικό ταξίδι. Και μπράβο εδώ που τα λέμε γιατί μπορεί να μεγαλώσαμε με το κλασσικό τσίζμπεργκερ με την μουστάρδα και την μαγιονέζα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για άλλες σάλτσες.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ