Ας συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει burger χωρίς τηγανητό αβγό
Αντρίκιες κουβέντες για το εναλλακτικό topping που μετατρέπει την κάθε σου μπουκιά σε γευστική ηδονή.
Ας τα βάλουμε κάτω και να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αν έπεφτες σε κώμα πριν το 2010 και ξυπνούσες στην Ελλάδα του σήμερα θα ζαλιζόσουν από την ποικιλία των μπέργκερ που θα αντίκριζες. Στη μνήμη σου βλέπεις το μόνο που σε ενδιέφερε τότε ήταν το κλασικό εικονογραφημένο τσιζμπέργκερ για το οποίο αν είχες μια ένσταση ήταν για το αν θα έχει μέσα πίκλες ή μαρούλι με τομάτα, άντε και κάνα μπέικον.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ