Νέο βιβλίο καίει τη βασίλισσα Λετίθια-«Είναι ψυχρή & χειριστική, η οικογένεια του Φελίπε την μισεί»

Instagram / queenletizia

VIP Life

Νέο βιβλίο καίει τη βασίλισσα Λετίθια-«Είναι ψυχρή & χειριστική, η οικογένεια του Φελίπε την μισεί»

"Πόλεμο" δέχεται η ισπανική βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα η βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίθια από τον δημοσιογράφου, Jaime Peñafiel και το νέο του βιβλίο. 

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτηρίζει στο βιβλίο του τη βασίλισσα Λετίθια ως "ψυχρή, συναισθηματικά ανώριμη, παθητικά επιθετική και μισητή από την οικογένεια του βασιλιά Φελίπε", γεγονός που έχει προκαλέσει πολλαπλές αντιδράσεις.

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που απολύθηκε επειδή έγραψε βιβλίο για την παράνομη σχέση της Λετίθια

Photo-by-Queen-Letizia-of-Spain-on-April-22-2022..jpg

Instagram / queenletizia

Ο Jaime Peñafiel στο βιβλίο του με τίτλο “Los Silencios de Letizia” ισχυρίζεται επίσης ότι "τα πάντα στον κόσμο της Λετίθια έχουν διαλυθεί ως αποτέλεσμα της απάτης, της μοιχείας και της προδοσίας απέναντι στον βασιλιά Φελίπε".

Σε ένα άλλο σημείο του νέου του βιβλίο ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως "η βασίλισσα Λετίθια καταφεύγει στη σιωπή με σκοπό να ελέγχει και να τιμωρεί τους άλλους ανθρώπους".

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Jaime Peñafiel ισχυρίζεται πως η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε έχουν χωρίζει οριστικά και “απλώς διατηρούν τα προσχήματα στο κοινό”.

Είναι το δεύτερο βιβλίο που γράφει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για τη βασίλισσα Λετίθια. Στο πρώτο του βιβλίο ισχυριζόταν και προσπαθούσε να αποδείξει πως η βασίλισσα είχε ρομαντική σχέση με τον πρώην γαμπρό της Jaime del Burgo.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved