Βρετανία: Δύο αδελφοί σε «πόλεμο» στη σκιά του καρκίνου - Ο βασιλιάς απειλεί με έξωση
VIP Life

Βρετανία: Δύο αδελφοί σε «πόλεμο» στη σκιά του καρκίνου - Ο βασιλιάς απειλεί με έξωση

Βρετανία - Εμπόλεμη φαίνεται να είναι η κατάσταση ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Άντριου.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό ο πρώτος απειλεί τον δεύτερο πως θα του κάνει έξωση από το σπίτι που μένει με πρόσχημα ότι δεν το φροντίζει όπως υποχρεούται, βάσει του μισθωτηρίου συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Ο Κάρολος «σπάει» παράδοση 200 ετών στο Γουίνδσορ και οι κάτοικοι είναι έξαλλοι!

Ο πρίγκιπας Άντριου πρέπει να βάφει τη βασιλική του κατοικία στο Ουίνδσορ με δύο στρώσεις χρώματος κάθε πέντε χρόνια, όπως δείχνουν νέα έγγραφα και οι νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο βασιλιάς Κάρολος διαμηνύει πως θα διακόψει τους δεσμούς με τον δούκα αν αρνηθεί να μετακομίσει. Κανονικά ο Άντριου, που φέρει τον τίτλο του Δούκα της Υόρκης έπρεπε να είχε ολοκληρώσει από πέρσι την ανακαίνιση του σπιτιού, αλλά οι φωτογραφίες του κτιρίου δείχνουν τούβλα εκτεθειμένα κάτω από το ξεφλουδισμένο χρώμα στο βασιλικό κτήμα.

karolos.jpg

Ο Άντριου μοιράζεται την έπαυλη των 30 δωματίων και των 30 εκατομμυρίων λιρών με την πρώην σύζυγό του Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης.

Ο βασιλιάς προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον αδελφό του – ο οποίος δεν έχει καμία προφανή πηγή εισοδήματος – να εγκαταλείψει την έπαυλη του Ουίνδσορ εν μέσω φημών ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας επιθυμεί να εγκατασταθεί στο ακίνητο για να έχει μια κατοικία που θα αντικατοπτρίζει τον ρόλο του ως διαδόχου του θρόνου.

Βασιλιάς Κάρολος: Ξεπέρασε την περιουσία της Ελισάβετ - Πόσο πλούσιος είναι τελικά;

Σοκάρει ο βασιλιάς Κάρολος για τον καρκίνο: «Έχασα την αίσθηση της γεύσης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved