Μίντλετον: Η λεπτομέρεια πίσω από το λευκό φόρεμά της και πώς το μεταποίησε για να δείχνει αλλιώς
Lifestyle

Μίντλετον: Η λεπτομέρεια πίσω από το λευκό φόρεμά της και πώς το μεταποίησε για να δείχνει αλλιώς

Με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα -το οποίο έχουμε ξαναδεί- έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την παρέλαση Trooping the Color, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμήν των γενεθλίων του μονάρχη.

Η Κέιτ ήταν συνεχώς χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και έδειχνε να απολαμβάνει αυτή την πρώτη της εμφάνιση μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

H αυστηρή πριγκίπισσα Σαρλότ και το υπέροχο σχόλιο του Τζορτζ στη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον

Η όμορφη πριγκίπισσα για αυτή την εμφάνισή της επέλεξε ένα σικ λευκό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και στη μέση, ένα φόρεμα που είχε φορέσει και πριν από έναν χρόνο σε άλλη εκδήλωση.

Πώς το μεταποίησε; Τοποθέτησε ψηλά στο λαιμό έναν απίθανο ασπρόμαυρο φιόγκο και μια διαφορετική ζώνη στη μέση. Στην πρώτη του εκδοχή το είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες ενώ στη δεύτερη με λευκές. Πάνω της όμως το σύνολο έδειχνε το ίδιο κομψό και υπέροχο!

Δες το στη φωτό

Η Κέιτ Μίντλετον έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς χαιρετούσε μέσα από τη βασιλική άμαξα τους Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τους εορτασμούς.

Μετά το τέλος της παρέλασης η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ εμφανώς συγκινημένη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και παρακολούθησαν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στην Κέιτ – Ειδικός διάβασε τα χείλη των μελών της βασιλικής οικογένειας

Συγκινημένη η Χρηστίδου με την Κέιτ Μίντλετον: «Είναι απίστευτη. Έγινε σύμβολο με την ιστορία της»

Η στιγμή που όλοι περίμεναν! Κέιτ & βασιλιάς Κάρολος στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ - Χαρά & συγκίνηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved