Θεοδώρα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Το λαμπερό νυφικό & οι καλεσμένοι!

Instagram / tgreece

VIP Life

Θεοδώρα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Το λαμπερό νυφικό & οι καλεσμένοι!

Μετά από τρεις αναβολές η κόρη του τέως βασιλιά ΚωνσταντίνουΘεοδώρα παντρεύεται στον εκλεκτό της καρδιάς της!

Ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το ζευγάρι ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας.

Νικόλαος: «Δεν ξέρω ακόμα πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να το καταπιώ αυτό το πράγμα»

Θυμίζουμε ότι η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν το 2018, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους τρεις φορές.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδια τους και το 2020, αλλά και το 2021 ενώ η τρίτη αναβολή του ήρθε λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το 2023.

Ο λόγος που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι γιατί η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ήθελε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

theodora-(3).jpg

Το νυφικό και οι καλεσμένοι

Φυσικά, ο λαμπερός γάμος θα έχει και λαμπερούς καλεσμένους, καθώς η Θεοδώρα πρόκειται να υποδεχτεί γαλαζοαίματους από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Δανία και την Ολλανδία.

Όσον αφορά το νυφικό, η Θεοδώρα για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της έχει επιλέξει ένα νυφικό που θυμίζει αυτό που φόρεσε η μητέρα της στον βασιλικό της γάμο στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964.

theodora-(4).jpg

Μάλιστα, αναμένεται να φορέσει και την τιάρα της Άννας Μαρίας, την Khedive of Egypt από τον οίκο Cartier που δημιουργήθηκε το 1905.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ - Μάθε πού και πότε

Η ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved