Πριγκίπισσα Ευγενία: Η ουλή & το πρόβλημα υγείας - Ας είμαστε περήφανοι για τα σημάδια μας
Lifestyle

Πριγκίπισσα Ευγενία: Η ουλή & το πρόβλημα υγείας - Ας είμαστε περήφανοι για τα σημάδια μας

Η πριγκίπισσα Ευγενία έδειξε την ουλή της και «μίλησε» για το πρόβλημα υγείας της.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σκολίωση, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται η ουλή της εγχείρησης στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει το δικό της πρόβλημα και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank: Η πρώτη τους οικογενειακή φωτό με το νεογέννητο μωρό

Photo-shared-by-Princess-Eugenie-on-September-16-2023-tagging-@guiducci-@royaloperahouse-@fendi-@bencooke_lockonego-@britishvogue-@edward_enninful-@hannahmartinmakeup-@royalballetschool-@nationaltheatre.jpg

Η πριγκίπισσα Ευγενία έγραψε:

«Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σκολίωση. Ήθελα απλώς να μοιραστώ την ουλή μου και να ενθαρρύνω όποιον έχει περάσει κάτι παρόμοιο να μοιραστεί τη δική του μαζί μου.

Ας είμαστε περήφανοι για τα σημάδια μας! Θα ήθελα πολύ να αναδημοσιεύσω οποιαδήποτε από τις εικόνες σας στις ιστορίες μου, γι’ αυτό κάντε tag με και θα τις μοιραστώ.

Σε όλους εσάς που μόλις λάβατε τη διάγνωση, σε όσους φορούν σιδεράκια, σε όσους αναρρώνουν από μια εγχείρηση και σε όσους ζουν με μια ουλή για χρόνια – Οι σκέψεις μου είναι μαζί σας την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σκολίωση.»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας, που δεν είχες δει μέχρι σήμερα

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved