Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η σχέση που έχουν με τα παιδιά του Χάρι & της Μέγκαν;
VIP Life

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η σχέση που έχουν με τα παιδιά του Χάρι & της Μέγκαν;

Είναι γνωστό πως η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι δε βρίσκεται και στα καλύτερά της, ποια είναι όμως η σχέση του με τον Archie και τη Lilibet;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν απομακρυνθεί εδώ και κάποια χρόνια από τη βασιλική οικογένεια κι έχουν επιλέξει να ζουν με την οικογένειά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέγκαν Μαρκλ: «Θέλει να φανεί βασιλικός σωτήρας» - Η επικοινωνία με την Κέιτ Μίντλετον

meghan-harry-1.jpg

Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν σταμάτησε τις επιθέσεις κατά της οικογένειάς του από τη στιγμή που παραιτήθηκε με τη σύζυγό του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, όμως όταν πληροφορήθηκε σχετικά με τη διάγνωση του καρκίνου του Καρόλου και τη Κέιτ Μίντλετον προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί τους και να "διορθώσει" τις σχέσεις τους.

harry-(2).jpg

Το παλάτι διατήρησε μία ουδέτερη και απόμακρη στάση. Ποια είναι όμως η σχέση που έχει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα ανίψια τους, Archie και Lilibet;

Ο βασιλικός ανταποκριτής Cameron Walker αποκάλυψε στο podcast The Royal Record του GB News ότι το ζευγάρι "δεν έχει καμία σχέση" με τον Archie και τη Lilibet αποκαλύπτοντας:

"Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν πολύ, πολύ περιορισμένη επαφή με τον Χάρι. Νομίζω ότι η βεντέτα είναι βαθιά και δεν βλέπω να αλλάζει υπό τις παρούσες συνθήκες".

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved