Πρίγκιπας Χάρι: Συναγερμός στο παλάτι – Nέο ντοκιμαντέρ για τη «ρήξη» του με τη βασιλική οικογένεια
Lifestyle

Πρίγκιπας Χάρι: Συναγερμός στο παλάτι – Nέο ντοκιμαντέρ για τη «ρήξη» του με τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τη ρήξη του με τη βασιλική οικογένεια σε ένα νέο ντοκιμαντέρ!

 

Αναφέρει το χακάρισμα τηλεφώνου του απο την Mirror Group Newspapers και υπογραμμίζει την «αποστολή του να συνεχίσει τον αγώνα του για να αποκαλύψει τις παράνομες τακτικές του βρετανικού ταμπλόιντ Τύπου» στο « Tabloids On Trial» του ITV, το οποίο θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ερωτηθεί από την Rebecca Barry του ITV News, εάν η αποφασιστικότητά του να κινηθεί νομικά εναντίον εκδοτών εφημερίδων έπαιξε ρόλο στη ρήξη του με το παλάτι και θα απαντήσει: «Ναι, αυτό είναι σίγουρα ένα κεντρικό κομμάτι σε αυτό», απαντά ο πρίγκιπας Χάρι. «Αλλά, ξέρετε, αυτή είναι μια ερώτηση που είναι δύσκολο να απαντηθεί γιατί οτιδήποτε λέω για την οικογένειά μου οδηγεί σε έναν χείμαρρο κακοποίησης από τον Τύπο.

harry.jpg

Έχω καταστήσει πολύ σαφές ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Θα ήταν ωραίο αν, ξέρετε, το κάναμε ως οικογένεια. Πιστεύω ότι, πάλι, από την άποψη της υπηρεσίας και όταν βρίσκεστε σε δημόσιο ρόλο, ότι αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για το μεγαλύτερο καλό, αλλά, ξέρετε, το κάνω για τους λόγους μου».

Και ερωτηθείς: «Τι πιστεύεις για την απόφασή τους να μην πολεμήσουν με τον τρόπο σου;»

Εκείνος θα πει: «Νομίζω ότι όλα όσα διαδραματίστηκαν έχουν δείξει στους ανθρώπους ποια είναι η αλήθεια του θέματος. Για μένα, η αποστολή συνεχίζεται, αλλά έχει, ναι. Προκλήθηκε, όπως λέτε, μέρος ενός ρήγματος»

Νέο δράμα για το ζευγάρι - Θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του & δε τον αφήνει!

Στο περιθώριο ο πρίγκιπας - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

Το τηλεφώνημα στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved