Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Οι καβγάδες τους & το αντικείμενο που πετά ο ένας στον άλλον
Lifestyle

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Οι καβγάδες τους & το αντικείμενο που πετά ο ένας στον άλλον

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον καβγαδίζουν, τσακώνονται άσχημα, τα παίρνουν στο κρανίο και πετάνε ακόμα και αντικείμενα ο ένας στον άλλον!

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn μοιράστηκε τις ιδιωτικές συζητήσεις του με έναν εσωτερικό του Παλατιού, ο οποίος μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη ζωή του πριγκιπικού ζευγαριού πίσω από κλειστές πόρτες στην Dailymail.

Ο βασιλικός συγγραφέας, ο οποίος έγραψε το βιβλίο “Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, είπε χαρακτηριστικά: “Κάποιος που εργαζόταν για το Παλάτι του Κένσινγκτον μου είπε ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν καβγάδες. Δεν είναι ένας τέλειος γάμος. Έχουν τρομερές διαφωνίες”.

prince-william-and-kate-middleton-10th-anniversary-shutterstock-0421-2000-2ccbf6378ee44fe98f47bd8578102ecb.jpg

Μάλιστα, στην Express ο Quinn ανέφερε πως επιλύουν τις διαμάχες τους: «εκεί που κάποια ζευγάρια τσακώνονται και πετάνε βαριά βάζα ο ένας στον άλλο, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πετάνε μαξιλάρια ο ένας στον άλλο. Πάντα διατηρείται υπό έλεγχο. Δεν κλιμακώνεται. Ο καβγάς δεν γίνεται όλο και μεγαλύτερος».

Ενώ, «Όταν ο Χάρι και η Μέγκαν τσακώνονται, και οι δύο το κάνουν πραγματικά με μεγάλο τρόπο».

Ο Quinn πιστεύει ότι η ιδιόρρυθμη προσέγγιση του Γουίλιαμ και της Κέιτ οφείλεται στην κληρονομιά της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

BELGIUM PASSCHENDAELE CENTENARY COMMEMORATIONS

Μάλιστα, ο Quinn αποκάλυψε: «επειδή ο William υιοθετεί τους τρόπους και τις συμπεριφορές της γιαγιάς του και η Kate είναι πολύ καλή στο να μην παραπονιέται, και οι δύο τους έχουν επιμείνει σε αυτό που έκανε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ μια τόσο αξιόλογη μονάρχη».

Και τόνισε: «πολύ σπάνια παραπονιούνται και όταν το κάνουν είναι πάντα μετρημένα».

Και υπογράμμισε ότι «είναι πολύ πιο εύκολο για τον William και την Kate να επιλύσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, καθώς έχουν παραμείνει ιδιωτικοί άνθρωποι και ως εκ τούτου δεν αντιμετωπίζουν την έντονη κριτική που υφίστανται ο Harry και η Meghan, πράγμα που σημαίνει ότι “τους επικρίνουν λιγότερο από τον Harry και τη Meghan».

5dc12808-kate-william.jpg

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η νέα εμφάνισή του προκάλεσε χαμό - Δεκάδες τα σχόλια για τον διάδοχο του θρόνου

Βασιλιάς Κάρολος: Χαμός με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ - Η σύγκρουσή τους & ο ρόλος της Κέιτ

Πρίγκιπας Τζορτζ: Πώς έμαθε ότι είναι ο μελλοντικός βασιλιάς; - Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved