Μάθιου Κουµάρ: Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ;

Instagram / tgreece

VIP Life

Μάθιου Κουµάρ: Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ;

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουµάρ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, και ο γάμος τους θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς!

Στις 28 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών, στον ίδιο ναό όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της, Άννα Μαρία και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, πριν από 60 χρόνια. Ο γάμος τους έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή των γαλαζοαίματων και των media!

Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ - Σε λίγες μέρες το μεγάλο royal γεγονός!

theodora-(4).jpg

Instagram / tgreece

5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον Μάθιου Κουµάρ

Δικηγόρος στο Λος Άντζελες

Ο Μάθιου Κουµάρ εργάζεται ως δικηγόρος και η εταιρεία του, FarMar Law Group, εδρεύει στο Λος Άντζελες. Εκεί, μετακόμισε μαζί με τη Θεοδώρα όταν εκείνη άρχισε να κυνηγά την καριέρα της στην υποκριτική.

Η αναστολή από το επάγγελμά του

Μια λιγότερο γνωστή πτυχή της ζωής του είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια εξέδωσε τον Ιούνιο του 2023 απόφαση για την αναστολή της άδειας άσκησης επαγγέλματος του Μάθιου Κουµάρ για ένα έτος, λόγω μιας υπόθεσης που είχε αναλάβει.

Τον φωνάζουν “Matt”

Η Θεοδώρα αποκάλυψε το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί για εκείνον κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους το 2018, λέγοντας: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Σ' αγαπώ, Matt».

Η οικογένεια της Θεοδώρας τον λατρεύει

Δεν είναι μόνο η Θεοδώρα που τον λατρεύει, αλλά και η οικογένειά της. Η ανιψιά της, Μαρία Ολυμπία, χαρακτήρισε τα νέα του αρραβώνα ως «τα καλύτερα του κόσμου», ενώ ο αδερφός της, Νικόλαος, εξέφρασε τη χαρά του για το ζευγάρι και ευχήθηκε «αιώνια ευτυχία».

theodora.jpg

Η ιδιαίτερη γνωριμία με τη Θεοδώρα

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και η γνωριμία τους ήταν ιδιαίτερη. Ζούσαν στο Λονδίνο τότε, αλλά μετακόμισαν στο Λος Άντζελες όταν η Θεοδώρα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην Αμερική.

Η αναβολή του γάμου τους

Αν και αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν το 2020, ο γάμος τους αναβλήθηκε τρεις φορές για διάφορους οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, τώρα η στιγμή τους έφτασε, και θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Το εντυπωσιακό προσκλητήριο του γάμου σε royal μπλε αποχρώσεις!

Η ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου ετοιμάζει τον γάμο της στην Αθήνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved