Lifestyle

Μαρί Σαντάλ: Με τι ασχολούνται τα πέντε παιδιά της;

Στο γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ είχαμε την ευκαιρία να δούμε σύσσωμη την οικογένεια του Πρίγκιπα Παύλου καθώς τον συνόδευε η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά.

Η Μαρία Ολυμπία, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο Αχιλλέας Ανδρέας, ο Οδυσσέας Κίμωνας και ο Αριστείδης Σταύρος.

Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Η σικ Άννα Μαρία, η κομψή Μαρί Σαντάλ και οι statement γόβες της Νίνα Φλορ

«Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνω πέντε παιδιά ενώ λειτουργούσα μία επιχείρηση. Οπότε δεν έδωσε όλο μου τον χρόνο και την προσοχή. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο -κατηγορώ τον εαυτό μου αρκετά. Τώρα είμαι μια άδεια φωλιά, οπότε έχω πολύ χρόνο να επικεντρωθώ στο brand. Είχα τη δυνατότητα να κοιτάξω πίσω στα τελευταία 25 χρόνια και να δω τι έχουμε κάνει -τι έχουμε κάνει καλά και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα», έχει πει η Μαρί Σαντάλ.

Με τι ασχολούνται τα πέντε παιδιά της

Η Μαρία Ολυμπία, έχει γεννηθεί το 1996 κι έχει ήδη την πορεία της στον χώρο της μόδας.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1998 έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Georgetown University αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα τον κέρδισε κι αυτόν η τέχνη.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 2000 αλλά μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής του σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο NYU Gallatin μελέτησε τον Σαίξπηρ και άλλα δραματικά έργα. Πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής με σημαντικές συμμετοχές σε γνωστές παραγωγές.

Ο Οδυσσέας Κίμωνας γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του, τον Σεπτέμβριο του 2004. Αν και γεννήθηκε στο Λονδίνο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με τους γονείς του, όπου άρχισαν να ζουν σε μια έπαυλη στο Upper East Side. Φοίτησε στο σχολείο Dwight School και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2023. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Τέλος, ο Αριστείδης Σταύρος, ο Βενιαμίν της οικογένειας γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2008 στο Λος Άντζελες. Φοιτά στο οικοτροφείο Wellington School στο Somerset.

Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: O Παύλος, η Μαρί Σαντάλ & όλες οι λαμπερές παρουσίες στο pre wedding δείπνο

Μαρί Σαντάλ: Φωτογραφίζει τον γιο της, Αριστείδη με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Γενέθλια για τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τρίτο παιδί του Παύλου-Μαρί Σαντάλ & τον «έπνιξαν» στις ευχές!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved