
Βασίλισσα Καμίλα: Οι αποκαλύψεις για το ταλέντο της στη μαγειρική και οι γευστικές παραδόσεις
Αποκαλύψεις για το ταλέντο της στην κουζίνα έκαναν οι δυο γιοι της βασίλισσα Καμίλα.
Ο 50χρονος σήμερα γιο της, Τομ Πάρκερ, καλεσμένος στην εκπομπή Καλοί Τρόποι στο Τραπέζι, μίλησε για τη μαγείρισσα Καμίλα, αποκαλύπτοντας πως το τοπ πιάτο της είναι το ψητό κοτόπουλο.
Βασιλιάς Κάρολος: Τα «κρυφά» μηνύματα της playlist του – Από τον Harry στην Καμίλα και τη... Diana!
.jpg?t=8GKag16BK7VrO8H1cDW7QQ)
«Δεν το έκανε ποτέ βαρύ. Έκοβε την πέτσα με τα λίπη και στη συνέχεια την τοποθετούσε καλοψημένη επάνω στο ψητό μαζί με τους χυμούς στους οποίους μαγειρεύτηκε το κρέας. Αυτό ήταν. Μία ψητή πατάτα και ήταν έτοιμο το φαγητό. Δεν έφτιαχνε ποτέ σάλτσα για να συνοδεύσει το φαγητό», είπε ο Τομ ενώ αποκάλυψε και τη γευστική παράδοση στο σπίτι τους.
«Τις Παρασκευές παίρναμε ψάρια με πατάτες από κατάστημα κοντινό και μετά πηγαίναμε σε κατάστημα με βιντεοκασέτες...Fish and Chips, βιντεοκασέτα και αναψυκτικό. Αυτή είναι ζωή», είπε ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς. Στην ίδια συζήτηση, χαρακτήρισε τη μητέρα του ως μία "καλή μαγείρισσα" που δεν ακολουθούσε πιστά τις συνταγές όμως.
.webp?t=AgndHhoKh-eleXmSCHSq8Q)
«Δεν ήταν ο τύπος που ακολουθούσε τη συνταγή. 'Επαιρνε ένα κοτόπουλο, έριχνε λεμόνι από πάνω, το άλειφε με βούτυρο παντού και αυτό ήταν το βραδινό»
Βασίλισσα Καμίλα: Η αποκάλυψη για την ημέρα του γάμου της με τον Κάρολο – Όσα είπε η η κομμώτριά της
Η βασίλισσα Καμίλα συναντήθηκε με διάσημους ηθοποιούς σε δεξίωση για το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου
Κάρολος και Καμίλα: Έτσι θα γιορτάσουν την 20η επέτειο του γάμου τους