Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Είναι η υπέρτατη τιμή για έναν chef»
Το περασμένο Μάρτιο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ως Πρέσβειρα της Αιγαιακής γαστρονομίας βρέθηκε στο ναό της Γαστρονομίας των ΗΠΑ, το James Beard Foundation, στη Νέα Υόρκη.
Η σεφ μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την εμπειρία της ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον.=
«Ήταν για μένα, για την ομάδα μου και για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ένας μεγάλος στόχος και ένα, μεγάλο στοίχημα. Εργαστήκαμε όλοι πολύ σκληρά πριν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Καταφέραμε να κερδίσουμε με τη γεύση του Αιγαίου το γαστρονομικό κοινό και τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης. Ήταν σπουδαία εμπειρία και είναι η υπέρτατη τιμή για έναν chef να παρουσιάσει την κουζίνα του στο J BF στην Αμερική», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον.
«Η αγάπη του αμερικανικού κοινού, των δημοσιογράφων και όλων των παρευρισκόμενων για την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα».