Το μενού του Γιώργου Χωραφά στο φιλανθρωπικό γεύμα στη Θεσσαλονίκη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό γεύμα στη Θεσσαλονίκη με Guest Chef τον Γιώργο Χωραφά.
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη συμπρωτεύουσα από το Παρίσι ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Ο ηθοποιός έμεινε στο ξενοδοχείο "The Med Hotel" ενώ το επίσημο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Les Zazous».
Το μενού που έφταιξε ο Γιώργος Χωραφάς προκειμένου να στηρίξει την οργάνωση γυναικών «Θερμαϊδες» και το έργο της, την επέκταση της παιδοκαρδϊολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ, σύμφωνα με το boxtv, ήταν το εξής:
1ο πιάτο - Σούπα από φάβα (ήταν μια συνταγή που του θύμιζε τα νεανικά του χρόνια όταν πήγαινε στην Ρόδο για διακοπές)
2ο πιάτο - ψητά λαχανικά με χόρτα
3ο πιάτο - αρνάκι φρικασέ. (ένα φαγητό που δεν το γνωρίζουν στην Γαλλία και το φτιαχτεί παρά πολλές φόρες στους εκεί φίλου του)
4ο πιάτο – Χαλβά
H Άννυ Καλογιάννη, η Στέλλα Καραγιαννίδου και ο Παναγιώτης Σωπιάδης που αποτελούν την Gastronomy Team του εστιατορίου, φρόντισαν για την άψογη οργάνωση όλης της εκδήλωσης.