Είναι το ποπ κορν το νέο superfood;
Σύμφωνα με νέα έρευνα, το παρεξηγημένο σνακ περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από κάποια φρούτα.
Μπορεί μία χούφτα ποπ κορν να κάνει καλό στον οργανισμό μας; Σύμφωνα με νέα έρευνα, η απάντηση είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που νομίζετε. Καθηγητής του Πανεπιστημία του Scranton, σε έκθεσή του υποστηρίζει ότι, όταν το ποπ κορν δεν είναι φτιαγμένο με την προσθήκη λιπαρών, αλατιού ή ζάχαρης, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες- δηλαδή ένα είδος αντιοξειδωτικών, που συνδέεται με την προστασία ενάντια στον καρκίνο, αφού ο ρόλος τους είναι να επιδιορθώνουν τις ζημιές που προκαλούνται στα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ