Γιάννης Λουκάκος: Ποια τα θετικά και τα αρνητικά που αποκόμισε από το Master Chef;
Η μαγειρική αποτελούσε ανέκαθεν το χόμπι του. Ο Γιάννης Λουκάκος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρεται στην εμπειρία του από το Master Chef ενώ αποκαλύπτει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που αποκόμισε από το μαγειρικό ριάλιτι.
«Τα οφέλη της συμμετοχής μου στην εκπομπή ήταν αρκετά. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις κάτι που για κάποιον είναι σημαντικό. Ως αρνητικό εκλαμβάνω το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν διάφορες ενοχλήσεις στη προσωπική ζωή οι όποιες είναι ανεπιθύμητες . Ευτυχώς κάτι τέτοιο έχει συμβεί σε μικρό βαθμό και δεν μπορεί να υπερτερήσει των θετικών σημείων», λέει στο περιοδικό Hello. O σεφ παράλληλα εξηγεί πως καλό φαγητό δεν σημαίνει απαραίτητα και ακριβό φαγητό. «Καλό φαγητό για εμένα είναι να μπορείς να αντιληφθείς μέσα σε ένα πιάτο τον κόπο, την ενέργεια, τη δεξιοτεχνία και το σεβασμό του δημιουργού που σου χαρίζει μια αξιομνημόνευτη γεύση. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε μια ταβέρνα όπως και στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου», καταλήγει.