Γιάννης Λουκάκος: Πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα του;
Για τις οικονομικές απολαβές που μπορεί να έχει ένας σεφ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Λουκάκος.
«Ας μην ξεχνάμε ότι σε μια κουζίνα συνήθως ο σεφ είναι ένας και πολλοί από τους μάγειρες δεν φτάνουν ποτέ στη θέση αυτή. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο ο ρόλος του μπορεί να προσαρμοστεί με εκείνο ενός διευθυντή. Με αυτή την έννοια ένας σεφ πιστεύω πως αμείβεται ικανοποιητικά ανάλογα βέβαια το μέγεθος και το είδος της επιχείρησης», λέει στο περιοδικό Hello και συμπληρώνει λέγοντας πως η μαγειρική είναι και τέχνη και μεράκι. «Κατά τη γνώμη μου η μαγειρική είναι και τέχνη και μεράκι. Ενώ είναι δυνατόν το καθένα από τα δυο χωριστά να δώσει καλά αποτελέσματα, όταν συνυπάρξουν το αποτέλεσμα ανεβαίνει δραματικά σε επίπεδο», καταλήγει.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ