Ελένη Ψυχούλη: «Ευτυχώς, η κρίση σκότωσε ακαριαία το «δήθεν» και φανέρωσε την αλήθεια του φαγητού»
Τι θεωρεί «δήθεν» στη γαστρονομία και πότε πιστεύει ότι η μαγειρική στην τηλεόραση προσεγγίζεται λανθασμένα ή γραφικά η Ελένη Ψυχούλη;
«Ευτυχώς, η κρίση σκότωσε ακαριαία το «δήθεν» και φανέρωσε την αλήθεια του φαγητού. Τη νοστιμιά, την απλότητα και τον επικοινωνιακό του ρόλο», λέει στο Tv Έθνος και συμπληρώνει: «Γραφική είναι η αγχωμένη μαγειρική των πρωινάδικων με συνταγές που χαϊδεύουν τα αφτιά της κάθε μαμάς μαγείρισσας χωρίς να της προσφέρουν ουσιαστική γνώση, χωρίς να σέβονται τον ρόλο της», καταλήγει.