Άκης Πετρετζίκης: «Κανένας δεν γίνεται υπερμάγειρας σε δέκα χρόνια»
Ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους ανθρώπους που έχουν σταθεί τυχεροί. Έχει κοπιάσει αρκετά για να φτάσει μέχρι σ’ αυτό το σημείο.
«Η μαγειρική απαιτεί γερές βάσεις. Δεν γίνεται να ξεκινήσεις να κάνεις μοριακή κουζίνα και να μην ξέρεις πώς να ψήσεις σωστά ένα κοτόπουλο στο φούρνο. Κανένας δεν γίνεται υπερμάγειρας σε δέκα χρόνια», δήλωσε στο hello και συνέχισε: «Πρέπει να έχεις πολλή επιμονή και υπομονή και γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένας νέος chef να μην ξεκινήσει από ένα top εστιατόριο, ώστε να μάθει καλύτερα τη δουλειά και να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Όποιος πει ότι πέτυχε στη ζωή του καθαρά από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει, λέει ψέματα. Προσωπικά μέχρι να φανώ τυχερός στη ζωή μου, πέρασα πάρα πολλές ατυχίες».