Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έπρεπε να δουλέψω σε κουζίνες για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου»
Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την μαγειρική;
«Στην διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων. Ήμουν ένα παιδί που πάντα είχα επαφή με την μαγειρική λόγω οικογένειας αλλά όταν σπούδαζα στην Αμερική, κόλλησα το μικρόβιο. Έπρεπε να δουλέψω σε κουζίνες για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου» τόνισε στο Cook Art και συνέχισε αναφορικά με το αν μετράει τελικά η πρακτική ή οι σπουδές λέγοντας πως αυτό είναι ανάλογα με τον άνθρωπο και πως η πρακτική είναι τεράστιο σχολείο.