Ελένη Ψυχούλη: «Όσο μεγαλώνω επιστρέφω στην παραδοσιακή κουζίνα»
Πειραματίζεται στην κουζίνα της η Ελένη Ψυχούλη;
«Όσο μεγαλώνω επιστρέφω στην παραδοσιακή κουζίνα με μικρές μόνο ανορθόδοξες παρεμβάσεις κυρίως στην χρήση των μυρωδικών. Μπορεί να βάλω δυόσμο στα φασολάκια, αλλά τους μεγάλους πειραματισμούς τους απολαμβάνω στα χέρια της επαγγελματικής κουζίνας, όταν τρώω έξω» τόνισε στον Τηλεθεατή. Τι μπορεί να της ανοίξει την όρεξη; «Θα δοκίμαζα οτιδήποτε από γαστρονομική περιέργεια. Αν η γεύση σου δεν είναι περίεργη δεν μπορείς να κάνεις σωστά την δουλειά του δημοσιογράφου».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ