Βέφα Αλεξιάδου: Τι την απωθεί στις εκπομπές μαγειρικής;
Για όλα όσα την απωθούν από τις υπάρχουσες εκπομπές μαγειρικής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βέφα Αλεξιάδου.
«H φρενίτιδα που έχει καταλάβει τους πάντες με το γκουρμέ. Ψάχνουν ότι παράξενο σε υλικά και σάλτσες, περισσότερο για να εντυπωσιάσουν παρά για να μαγειρέψουν», λέει στο Τηλέραμα και καταλήγει: «Για μένα γκουρμέ είναι ένα φαγητό καλομαγειρεμένο, που να δίνει χαρά στον ουρανίσκο και όχι κάποιο με παράξενο όνομα και αρχιτεκτονική εμφάνιση. Πιο γκουρμέ από τα ελληνικά καλομαγειρεμένα φαγητά δεν υπάρχουν».