Υπέροχη κρέμα καραμελέ αρωματισμένη με βανίλια
Πλούσια γεύση καραμέλας σε ένα εκπληκτικό γλύκισμα.
Χειροποίητη κρέμα καραμελέ σε 10 βήματα.
Υλικά
125 ml (1/2 φλιτζάνι) νερό
430 γραμμάρια (2 φλιτζάνια) ζάχαρη
560 ml (2 και 1/4 του φλιτζανιού) γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 κρόκοι αυγών σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλιά της σούπας λικέρ Cointreau
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ