Μαγειρεύοντας cupcakes με την Μαρίσα Τσόρτσιλ
Η Ελληνοαμερικανίδα διατροφολόγος και μια από τις γνωστότερες pastry chefs στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μαρίσα Τσόρτσιλ επιστρέφει για τα καλά στις ρίζες των παππούδων της, αποφασίζοντας να επελάσει στα πάτρια εδάφη, στον τόπο που ένιωσε ότι βρήκε το σπίτι της.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η ίδια αποκαλύπτει τρεις αγαπημένες συνταγές διασημοτήτων, την πουτίγκα που λατρεύει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και η Σίντι Κρόφορντ, τα λατρεμένα μάφιν της Όπρα Γουίνφρεϊ καθώς και τα cupcakes, γνωστό και ως εθνικό ελληνικό γλυκό τα τελευταία χρόνια, που συνηθίζει να ετοιμάζει για τα στούντιο του George Lucas. Το πιο εντυπωσιακό με την Τσόρτσιλ δεν είναι ο τρόπος που ετοιμάζει και μεταλαμπαδεύει τις συνταγές της στους μαθητές που με ζέση την παρακολουθούν αλλά ο χειρισμός των ελληνικών της. Παρότι δε διδάχθηκε τα ελληνικά ως μητρική γλώσσα και ξεκίνησε να τα μαθαίνει μόλις πριν από 11 χρόνια, όταν επισκέφθηκε το γενέθλιο τόπο των παππούδων της, επιμένει να μιλά σπαστά ελληνικά και να επιστρατεύει σπανίως τον αγγλοσαξονικό λεξιλογικό θησαυρό της.