«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Τι θα δούμε σήμερα;
Tο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν ετοιμάζει δύο εντυπωσιακά πιάτα για ερωτευμένους.
Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, ο έρωτας περνά από το στομάχι. Μαγειρεύει πολίτικα καλαμάρια γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρια, ένας άκρως αφροδισιακός συνδυασμός. Όσο για το επιδόρπιο; Υγρό κέικ σοκολάτας με σάλτσα βατόμουρο.
H Νταϊάν θα μας συστήσει τη μακεδονική κουζίνα και θα μαγειρέψει στιφάδο με ψητές, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης και πράσα με δαμάσκηνα. Όταν η Νταϊάν ετοιμάζει τα υλικά της για τη μαγειρική της στην κουζίνα, η κόρη της, η Κυβέλη, παίρνει τα πινέλα και πηγαίνει στο εργαστήρι της για να ζωγραφίσει. Μόλις η Κυβέλη τελειώνει με τη ζωγραφική της, δοκιμάζει το νόστιμο φαγητό της μαμάς.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ