«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Τι μας μαγειρεύει σήμερα;
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, το μενού της μαμάς έχει ιταλική κουζίνα.
Η Νταϊάν, έχοντας ρίζες και από την Ιταλία, μας εξηγεί τα διάφορα είδη ζυμαρικών και μαγειρεύει σπαγγέτι καρμπονάρα και πάστα τριβελάκι με μπρόκολο. Η Νταϊάν περιμένει την αδερφή της την Αθηνά, η οποία θα την επισκεφθεί με τον σύζυγό της. Ενώ μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό της αδερφής της, μπακαλιάρο πλακί και σκορδαλιά με καρύδια από την Αρκαδία, χτυπάει το κουδούνι και τους υποδέχεται. Οι δύο γυναίκες επιδίδονται στη μαγειρική και διηγούνται ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ