«Τι θα φάμε μαμά» σήμερα;
Η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. Σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου, η μέρα για τη Νταϊάν αρχίζει με τη φροντίδα των μυρωδικών που χρησιμοποιεί στη μεσογειακή μαγειρική της. Σήμερα θα μαγειρέψει κοτόπουλο γεμιστό κατσαρόλας και ρυζοσαλάτα με ελιές και κόλιανδρο. H Νταϊάν προτείνει συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα, έχοντας συντροφιά τον φίλο της Γιώργο Λούκη. Οι συνταγές της μαμάς μυρίζουν θάλασσα καθώς ετοιμάζει ζυμαρικά με θαλασσινά και πιτάκια.