Τι μας μαγειρεύει η μαμά Νταιάν Κόχυλα σήμερα;
Tο Σάββατο 13 Απριλίου, ο γιος της Νταϊάν, ο Γιώργος, επιστρέφει από το σχολείο με τον φίλο του τον Θωμά και τη μητέρα του τη Νατάσα, η οποία κατάγεται από την Γερμανία.
Οι δύο μαμάδες θα μαγειρέψουν μια παραδοσιακή συνταγή της Βουργουνδίας με μοσχάρι, μπεφ μπουργκινιόν (Boeuf Bourguignon). Την ώρα που μαγειρεύουν και συζητούν, τα παιδιά ζωγραφίζουν. Στο τέλος, οι μαμάδες σερβίρουν στα παιδιά τους το νοστιμότατο φαγητό που ετοίμασαν.