Μεζέδες στο τραπέζι από την Νταϊάν Kόχυλα
Αυτή την Κυριακή οι μεζέδες έχουν την τιμητική τους στην κουζίνα της Νταϊάν.
Η καταξιωμένη σεφ, εξηγεί την σημασία του «μεζέ» στην ελληνική κουλτούρα ενώ παράλληλα μαγειρεύει νόστιμα ελληνικά πιάτα: Λαδένια από την Κίμωλο, αφράτους κεφτέδες και τηγανιτές ελιές θρούμπες με κρεμμύδι, ρίγανη και σκόρδο.
Άρωμα Μεσογείου για ένα ακόμη νόστιμο και εύκολο μενού που μας προτείνει η Νταϊάν: κοτόπουλο με λευκό κρασί και παπαρδέλες ή αλλιώς πέτουρα και σαλάτα με αγκινάρες, παξιμάδια και ντομάτες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ