Στην Κρήτη μαγειρεύει ο Βασίλης Καλλίδης!
Σύγκλινο Μάνης, λαλάγγια Καλαμάτας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, απάκι Κρήτης, γίγαντες Καστοριάς, φάβα Σαντορίνης.... Χωράει μια ολόκληρη Ελλάδα μέσα σ' ένα... πιάτο;
Κάθε Σάββατο, ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο... νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.
Tο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 20:00, ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει βαλίτσες για την Κρήτη και ταξιδεύει στη «Νόστιμη γη» της Σητείας για τη γιορτή του Άη Γιώργη του Μεθυστή.