Τι μας ετοιμάζει η Ελένη Ψυχούλη αυτήν την εβδομάδα;
Για τέταρτη χρονιά Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Tη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η Ελένη με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν για τις γιορτές: καλότυχο κέικ με ρόδι, κόκορα στη λαδόκολλα για τους αρχάριους της κουζίνας και ρολό κοτόπουλο με ψητά καρότα!
Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου φτιάχνουν υγιεινές συνταγές για τα Χριστούγεννα! Η Καρολίνα Δωρήτη δείχνει τη συνταγή για τον σολομό με χαρουπόμελο και για την πλούσια και θρεπτική σαλάτα των γιορτών. Ο διατροφολόγος Διονύσης Πάνος φτιάχνει ένα ελαφρύ κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα και συνοδευτική σαλάτα!
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου φτιάχνουν δύο πρωτότυπα, γιορτινά κυρίως πιάτα και ένα γλυκό! Ο Chef Δημήτρης Αγοραστός φτιάχνει κουνέλι γεμιστό με κιμά και σελινόριζα και αρνάκι σε κρούστα αλατιού που λιώνει στο πιρούνι. Ο pastry Chef Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζει αφράτο παντεσπάνι και το γεμίζει με κρέμα μασκαρπόνε σε δύο εκδοχές: κάστανο και φρούτα του δάσους!
Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ο Chef Γκίκας Ξενάκης φτιάχνει σούπα γλυκοπατάτας και ριζότο με γλυκιά κολοκύθα και προσούτο. Η μαγείρισσα Ντίνα Χαρίση δίνει τη συνταγή για το αγριογούρουνο με λαχανικά και πατάτες στον φούρνο!
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου δίνει ιδέες για γιορτινά γλυκά και ποτά! Το εθιστικό κέικ με φουντούκι και φυστικοβούτυρο από την Ιωάννα Χαλμούκη, μια διαφορετική βασιλόπιτα με γέμιση μπακλαβά από τον Ανδρέα Λαγό και δύο κοκτέιλ όλο άρωμα από τον μπαρτέντερ Θάνο Προυναρούς.