Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο «Κάτι ψήνεται»;
Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.
Την εβδομάδα 24 με 28 Φεβρουαρίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με την Βασιλική, την Μαρία, τον Ευθύμη, την Αναστασία και τον Αστέριο.
Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Βασιλική. Η Βασιλική, φανατική οπαδός του Άρη Θεσσαλονίκης προσπαθεί από την πρώτη βραδιά να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Τι συμβαίνει «όταν η Βασίλω έχει κέφια»; Τι γυρεύει μια «Κυρά στο παζάρι» και ποια είναι «τα πλουμίδια της»; Τι είναι τα «αμαρτωλά κορμάκια» και τι γεύση έχουν;
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Μαρία. Η χαλαρή και άνετη Θεσσαλονικιά θα προσπαθήσει με τα περίεργα πιάτα της να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τι είναι το «ψάρι του αγρού» και πως ψαρεύεται; Ποια είναι η «Αραπίνα» και γιατί είναι «ντυμένη στα πράσινα»;
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Ευθύμης. Ο Ευθύμης, κλασικός ατακαδόρος Θεσσαλονικιός ανοίγει το σπίτι του και υποδέχεται τους τέσσερις καλεσμένους του με κέφι. Τι θα είναι «το μεγάλο Δώρο» που ετοιμάζεται να τους σερβίρει; Τι γεύση έχει και πως τρώγεται ο «Λευκός Πύργος»;
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Αναστασία. Η Αναστασία, έχοντας αδυναμία στην ιταλική κουλτούρα και παράδοση ετοιμάζει ένα γευστικό ταξίδι. Πόσο μεγάλο θα είναι το «ταξίδι με τον Οδυσσέα» και ποιος είναι ο προορισμός αυτή την φορά; Πόσο επικίνδυνη θα είναι η επίσκεψη στο ηφαίστειο της «Αίτνας»;
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Αστέριος. Ο Αστέριος, πρώην μποξέρ ευελπιστεί να στριμώξει στη γωνία του ρινγκ τους καλεσμένους του. Πόσο δυνατά θα είναι τα γευστικά χτυπήματα του; Πως είναι το «σουβλάκι πολυτελείας της Θεσσαλονίκης»; Τι είναι το «αφρουτοτσουπωτό πορτοκάλι» και τι γεύση μπορεί να έχει;
Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;