Ελένη Ψυχούλη: Τα νηστίσιμα, τα τηγανητά και οι πειρασμοί. Τι πρέπει να φάμε τελικά;
«Αν στερηθούμε κάτι στο φαγητό θα αρρωστήσουμε» υποστηρίζει η Ελένη
Το καλό με την Ελένη Ψυχούλη είναι ότι δεν είναι (κυρίως) σεφ. Είναι δημοσιογράφος, είναι άνθρωπος που γραφεί για το φαγητό, που το αγαπά τρελά, που σαν επιχειρηματίας είχε πάντα εστιατόρια (σήμερα έχει το Πιρουνάκι στο Βόλο) που κάθε μέρα απ τον ΣΚΑΪ μαγειρεύει για ανθρώπους σαν και εμάς που μπορεί να μην ξέρουμε το λαγόχορτο και το Αγριμόνιο, ξέρουμε όμως το κριθαράκι, τα ρεβίθια και το χωριάτικο λουκάνικο.
Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ