Νταϊάν Κόχυλα: «Θέλω να χάσω πάλι βάρος»
Ποια είναι η πιο δυνατή γαστρονομική ανάμνηση από την παιδική της ηλικία Νταϊάν Κόχυλα;
«Στα 12 μου, όταν ανακάλυψα μια αυγουστιάτικη ντομάτα φρεσκοκομμένη στην αυλή της θείας μου στην Ικαρία» τόνισε στο Τηλέραμα.
- Τι θα θέλατε να βελτιώσετε ή να αλλάξετε, στην εκπομπή σας;
«Να οργανωθώ πιο νεοϋορκέζικα και όχι τόσο "ικαριώτικα"! Να χάσω πάλι βάρος. Να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με τους φίλους που μας βλέπουν, μας αγαπάνε και μας υποστηρίζουν».
-Έχετε μπει ποτέ στον πειρασμό να αποκρύψετε κάποιο συστατικό σε συνταγή, ώστε να την κρατήσετε «μυστική»;
«Ποτέ, πραγματικά! Δεν είμαι κρυψίνους! Αντιθέτως, απλόχερα μοιράζω, διότι ο σκοπός είναι να μαγειρεύουν όλοι».
-Η εφημερίδα «TheNewYorkTimes» θεώρησε το βιβλίο σας ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία για το 2012. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του;
«Ότι το κείμενο έχει τη δική του ιστορία, αλλά και οι φωτογραφίες του Β. Στενού μια άλλη, πάλι δική τους, κι έτσι δημιουργείται μια ωραία εικόνα της γευστικής Ελλάδας».