«Γλυκές Αλχημείες»: H σοκολάτα πρωταγωνιστεί!
H σοκολάτα πρωταγωνιστεί στις δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου στις «Γλυκές Αλχημείες», την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Για αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει ένα υγρό κέικ σοκολάτας με καρύδια. Το στολίζει με αρωματική σως πορτοκαλιού που συνδυάζεται άψογα μαζί του. Στη συνέχεια έρχεται η μους σοκολάτας με υφή βελούδινη αφράτη, απαλή... Ο Στέλιος δείχνει μια ξεχωριστή, αλλά παρόλα αυτά εύκολη τεχνική για την τέλεια μους. Για το τέλος φτιάχνει σοκολατένια κεράσματα με καραμελωμένα αμύγδαλα, βουτηγμένα σε σοκολάτα και πασπαλισμένα με ζάχαρη και κακάο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ