Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο «Κάτι ψήνεται»;
Taste

Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο «Κάτι ψήνεται»;

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.

Την εβδομάδα 7 με 11 Απριλίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τη Γωγώ, τον Βασίλη, την Βούλα, τη Μαρίνα και τον Γιάννη.

Την Δευτέρα 7 Απριλίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Γωγώ. Με τον πρόσχαρο χαρακτήρα της, θα καταφέρει να σπάσει τον πάγο της πρώτης βραδιάς; Ποιο ήταν το αγαπημένο πιάτο του Οβελίξ και πως ψήνονται οι «κρέπες στον φούρνο»; Τι γλυκά μοιράζουν στις «παιδικές χαρές»;

Την Τρίτη 8 Απριλίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Βασίλης. Ο συνταξιούχος μηχανικός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας μπαίνει στην κουζίνα του με άποψη και στιλ. Θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές του ικανότητες; Ποια είναι τα «γευστικά πτηνά»; Πόσο «θεσπέσιο» μπορεί να είναι ένα «φραντζολάκι» για κυρίως πιάτο;

Την Τετάρτη 9 Απριλίου στην κουζίνα μπαίνει Βούλα. Η Βούλα δηλώνει έμπειρη μαγείρισσα και ετοιμάζεται να δώσει τη δική της γευστική μάχη. Τι εντυπώσεις θα αφήσουν τα πιάτα της; Τι είναι το «αλλοδαπό σουβλάκι» και τι σχέση έχει με την Ελλάδα; Τι εντυπώσεις θα αφήσει η «αλμυρή αλλά και γλυκιά τηγανιά» της;

Την Πέμπτη 10 Απριλίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει Μαρίνα. Με αυθεντικές συνταγές ελπίζει να είναι αυτή η νικήτρια της εβδομάδας. Θα έχει την τύχη με το μέρος της; Τι δουλειά έχει ένα «τσαρούχι στον ναό του Ηφαίστου»; Πως μαγειρεύονται τα «ηλιοτρόπια»; Ποια μεγάλη φίρμα θα εμφανιστεί στο τέλος του δείπνου της;

Την Παρασκευή 11 Απριλίου μαγειρική αυλαία ρίχνει Γιάννης. Το μενού του συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Θα καταφέρει να ολοκληρώσει τα τρία πιάτα του; Σε τι «λάκκο έχει πέσει η πεσκανδρίτσα» και πως θα βγει από εκεί; Ποια είναι τα «μαφιόζικα αρθρόποδα»;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved