Anna-Maria Barouh: Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση της με την μαγειρική;
H γλυκιά μαγείρισσα και συνεργάτιδα της Ελένης, Anna-Maria Barouh μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την απόφαση της να ασχοληθεί με την μαγειρική.
«Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θέλω να σπουδάσω ζαχαροπλαστική, δεν της άρεσε η ιδέα. Έτσι, σπούδασα σχέδιο μόδας. Κάποια στιγμή, με κέρδισε το styling γιατί είχα μεγάλη αγάπη στο art de la table. Έτσι, άρχισα να έχω συνεργασίες με περιοδικά και βιβλία μαγειρικής. Μετά, ασχολήθηκα με τη διακόσμηση event. Μέχρι τότε ούτε που περνούσε από το μυαλό μου να κάνω τη μαγειρική επάγγελμα. Μου άρεσε να είμαι ερασιτέχνης», λέει στο περιοδικό people.