Το θα δούμε σήμερα στο «Dr. Cook»;
Με τις παρασκευές ποσέ θα ασχοληθούμε σήμερα στην κουζίνα του «Dr. Cook». Ο σεφ μάς δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος, καθώς και χρήσιμες συμβουλές.
Στο ποσέ, το τρόφιμο είναι βυθισμένο σε υγρό και η θερμοκρασία είναι χαμηλή, κάτω από το σημείο βρασμού.
Το υγρό που χρησιμοποιούμε για το ποσέ πρέπει να έχει αρκετή γεύση. Αυτό το πετυχαίνουμε προσθέτοντας βότανα αλλά και κρασί.
Οι συνταγές της ημέρας είναι κοτόπουλο ποσέ με λαχανικά και πέννες και ντολμάς σολομού ποσέ με σάλτσα από μαυροδάφνη. Και για το τέλος του μαθήματος ο σεφ προτείνει clafoutis με κεράσια.