Νοστιμιές! Χοιρινές μπριζόλες με τζίντζερ, μέλι και σάλτσα σόγιας από τον Γιώργο Γεράρδο
Μια από τις αγαπημένες μου κουζίνες είναι η ασιατική.
Η ένταση των γεύσεων, η ισορροπία γλυκού και αλμυρού και η φρεσκάδα των υλικών είναι στοιχεία πολύ ιδιαίτερα.
Στην Ελλάδα πολλές φορές μας ξενίζουν αυτές οι διαφορετικές γεύσεις, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει αρκετά τέτοια εστιατόρια με μεγάλη επιτυχία, αρα οι γευστικοί μας ορίζοντες ανοίγουν.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ