Αστέρι Michellin στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Πεντελικόν"
Για εντέκατη συνεχόμενη χρονιά το γνωστό Vardis Gourmet Restaurant στο Κεφαλλάρι απέσπασε ένα αστέρι Michellin για την Ελληνική – Μεσογειακή κουζίνα του.
Η ποιότητα των προϊόντων του αλλά και το service του, η λίστα κρασιών που διαθέτει με επιλογές από την Ελλάδα και το εξωτερικό –έχοντας στο ενεργητικό του τον καλύτερο sommelier της Ελλάδας, τον Ηλία Αναπλιώτη – και οι γευστικές του προτάσεις έδωσαν για μια ακόμη χρονιά το σημαντικό αυτό βραβείο στο Vardis Gourmet Restaurant.
Ο ηλικιακά νέος και πολύ ταλαντούχος chef Αστέριος Κουστούδης είναι ένας από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την προσπάθεια που στηρίζεται από την έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου Πεντελικόν. Μέσα από αυτή την ομάδα, το Vardis Gourmet Restaurant παρουσιάζει μια κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα στις πρωτοποριακές συνταγές και τεχνικές τα ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά με τα αρώματα της Ελλάδας και της ευρύτερης Μεσογείου, παρουσιάζοντας έτσι μια μεγάλη ποικιλία από ένα ευφάνταστο μενού.
Το γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Πεντελικόν κατάφερε και φέτος να εντυπωσιάσει τους γευσιγνώστες του οδηγού Michellin (Michellin Guide) που του απένειμαν για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά ένα αστέρι Michelin για το 2010.