Taste

Λευτέρης Λαζάρου: «Η μαγειρική τέχνη δεν τελειώνει ποτέ»

Ο Λευτέρης Λαζάρου σε συνέντευξή του μίλησε για τη μαγειρική που έχει γίνει πλέον μόδα.

Έχει γίνει μόδα νομίζω πια η μαγειρική.

«Ακριβώς. Κυκλοφορεί και ένα ανέκδοτο μάλιστα: Λέει ο γιος στον μπαμπά πως θέλει να γίνει μάγειρας και ο μπαμπάς απαντά "γιατί παιδί μου θέλεις να κάνεις τόσα τατουάζ;"».

Ο Σκαρμούτσος φταίει.

«Ναι ο Δημήτρης φταίει».

Ένας chef με τόσες διακρίσεις, βραβεία έχει ηρεμήσει ή όχι;

«Η μαγειρική τέχνη δεν τελειώνει ποτέ. Συνέχεια προχωρεί. Και νομίζω πως έχω πολλά ακόμα να κάνω και να δώσω. Γι' αυτό μάλλον, όχι δεν ηρέμησα...».

Πότε ανοίξατε πρώτη φορά δικό σας εστιατόριο;

«Πριν από 30 σχεδόν χρόνια, το Βαρούλκο. Ως χαρακτήρας, ξέρετε, είμαι πολύ εγωιστής... Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι που κάνει ένας άλλος συνάδελφος. Γι' αυτό και το Βαρούλκο δημιούργησε τη δική του κουζίνα, τη δική του ιστορία και έχει γίνει ό,τι έχει γίνει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να δουλέψω για κάποιον άλλον έχοντας καθοδήγηση και κάνοντας ό,τι θα βόλευε έναν εργοδότη. Ήθελα να κάνω τα δικά μου πράγματα, να ελέγχω τις αγορές μου και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιώ».
Πηγή: Omikron

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved