Μαρία Λόη: Έγινε σεφ για να αδυνατίσει
Taste

Μαρία Λόη: Έγινε σεφ για να αδυνατίσει

Μία μεγάλη συνέντευξη έδωσε στους «New York Times» η Μαρία Λόη.

Ο δημοσιογράφος Anahad O' Connor την περιγράφει ως μια διακεκριμένη σεφ, συγγραφέα και δημοφιλή μαγείρισσα τόσο στην ελληνική όσο και την αμερικανική τηλεόραση. Ύστερα από μια σύντομη αναφορά στη Ναύπακτο απ' όπου κατάγεται, τα γκουρμέ εστιατόρια που διατηρεί και το βιβλίο της «Αρχαίων Δείπνον» κατέληξε να τη ρωτάει για το αγνό γιαούρτι που χρησιμοποιεί στις συνταγές της, αντί για κρέμες γάλακτος ή άλλα παχυντικά υλικά. Η σεφ αποκάλυψε μάλιστα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, πως η αφορμή να εγκαταλείψει την καριέρα της και να μπει στην κουζίνα ήταν η μάχη με τα κιλά της. «Προτού γίνω σεφ, είχα άλλη καριέρα. Ταξίδευα πολύ συχνά στο εξωτερικό κι έτρωγα συνέχεια στο... πόδι. Πάχυνα πολύ μέσα σε δυόμισι χρόνια. Πήρα είκοσι κιλά. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα, αλλά δεν υπήρχε επιστροφή. Τότε είπα: "Φτάνει! Αλλάζω τη ζωή μου. Πάω να μαγειρέψω!" Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι είμαι τρελή που θα άφηνα τα πάντα για να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Αλλά, δόξα τω Θεώ, εκεί βρήκα την ευτυχία μου. Αυτό ήταν σχεδόν πριν από δεκαπέντε χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved