Η chef Ντίνα Νικολάου σε εορταστικό κλίμα
Η chef Ντίνα Νικολάου σε εορταστικό κλίμα παίρνει brunch στην Αίγλη Ζαππείου με τους φίλους της: Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Γιάννη Αποστολάκη και Γεωργία Καπώλη.
Συζητούν για τις παιδικές τους αναμνήσεις, αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρόκου Κοζάνης.
Η Ντίνα επισκέπτεται τον chef Γκίκα Ξενάκη για να δοκιμάσει την γιορτινή του πρόταση: κρύα σαλάτα με καβούρι, παντζάρια και βρούβες. Βγαίνει στο κέντρο της Αθήνας για να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό της μενού. Σεργιανίζει τους στολισμένους δρόμους της πόλης.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ