Η chef Ντίνα Νικολάου σε εορταστικό κλίμα
Η chef Ντίνα Νικολάου σε εορταστικό κλίμα παίρνει brunch στην Αίγλη Ζαππείου με τους φίλους της: Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Γιάννη Αποστολάκη και Γεωργία Καπώλη.
Συζητούν για τις παιδικές τους αναμνήσεις, αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρόκου Κοζάνης.
Η Ντίνα επισκέπτεται τον chef Γκίκα Ξενάκη για να δοκιμάσει την γιορτινή του πρόταση: κρύα σαλάτα με καβούρι, παντζάρια και βρούβες. Βγαίνει στο κέντρο της Αθήνας για να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό της μενού. Σεργιανίζει τους στολισμένους δρόμους της πόλης.